Drive Masters Contest 2010
 
Drive Masters organiseert ieder jaar een landelijke competitie tussen Drive Masters leerlingen en rijscholen die gebruikmaken van de Drive Masters Rijvaardigheid Training en het Drive Masters Leerlingvolgsysteem. De winnaar krijgt voor een half jaar een auto tot zijn beschikking! Iedere leerling kan via zijn rapportcijfers deelnemen aan de competitie. Meedoen aan de competitie doe je door in te loggen en je deelname te activeren. NB: deelname is alleen mogelijk als je rijles volgt bij een Drive Masters rijschool en gebruik maakt van het Drive Masters Leerlingvolgsysteem! Je krijgt dan automatisch een inlogcode via de email. Als je geen code hebt ontvangen neem dan contact op met je rijschool.
 
Veilig en verantwoord
De Drive Masters Contest 2010 heeft als thema 'Veilig en verantwoord' rijden. Bij de beoordeling wordt niet alleen gelet op rijvaardigheid, maar ook op veilig rijden en brandstof besparing.
 
Website
Op de homepage van Drive Masters staat de actuele tussenstand van alle deelnemers.
Elke dag kan je zien wie op de 1ste plaats staat en welke plaatsen jij en je vrienden innemen.
 
Prijzen
1e Prijs: De eerste prijs van de landelijke Drive Masters Competitie 2010 bestaat uit een half jaar lang gratis autorijden.
Drive Masters levert de auto!
2e Prijs: De tweede prijs van de landelijke competitie is een bedrag ter hoogte van de kosten die de winnaar heeft gemaakt voor zijn rijopleiding.
Drive Masters betaalt de rijopleiding terug!